Lugeja küsib: mis reeglid kehtivad bussijaama «raamatukogus»?

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

«Märkasin Tallinna bussijaamas n.-ö. raamatukogu, kuhu kuulus momendil kahjuks vaid nukrad neli raamatut. Kas reisijad võivad sealt raamatuid ise kaasa võtta ja asenduseks tuua?» küsis lugeja.

Vastab T Grupp AS turundusassistent Berit Einsalu.

Avasime selle eelmisel sügisel osana Tallinna bussijaama 50 aastapäeva üritustest. Idee tekkis soovist pakkuda bussijaama külastavatele reisijatele huvitavat ja meeldivat ajaveetmise võimalust.

Raamatuid võib kaasa võtta, kuid kutsume üles reisijaid neid tagasi tooma või teinekord bussijaama sattudes samaväärsega asendama. Lugemisvaraga on meid aidanud mõningad kirjastused, raamatukogud, kuid peamiselt eraisikud, kellest mitmed on Mootor Grupi töötajad.

Raamatute toomine on teretulnud, kuid hea meel oleks selliste raamatute üle, mille ära andjal on tunne, et see, kelle kätte see satub, naudib ja tunneb sellest rõõmu. Rõhuda võiks kvaliteedile, mitte kvantiteedile, kuid eks kirjandus on kunst, mis pidavat olema lugeja silmades.

Plaanis on teha samasugune riiul ka Tartusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles