Egiptuse-broneeringutest öeldakse üha enam ära

Madis Filippov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkajad Sharm el-Sheikhis
Puhkajad Sharm el-Sheikhis Foto: SCANPIX

Ka reisikorraldaja Goadventure, mis ainsa firmana eestimaalasi veel Egiptusesse puhkama lennutab, kaalub väljareklaamitud reiside katkestamist. Üha rohkem inimesi loobub broneeritud lennust ise.

Kui erinevalt teistest reisikorraldajatest ei pidanud Goadventure olukorda Egiptuse kuurortides nii ohtlikuks, et peaks planeeritud reisid katkestama, siis sel nädalavahetusel jääb üks reis ära ning ka järgmine on küsimärgi all.

«12.–13. veebruari reisid meil ei toimu, kuna olukord on pingeline,» kinnitas Goadventure’i jurist Valeri Gimajev. «Praegustel andmetel peaksid aga 19.–20. veebruari reisid toimuma. Analüüsime situatsiooni ja hoiame toimuval silma peal.»

Paljud soojamaahuvilised on ka ise broneeritud reisidest ära öelnud. 5.–6. ja 12.–13. veebruari pakettidest ütles ära ligi 50 inimest, osutas Gimajev. 19.–20. veebruari reisidest on praegu ära öelnud kaks-kolmkümmend inimest, kuid avaldused alles laekuvad. Goadventure’i reisijaid Egiptuses praegu pole.

Teised reisikorraldajad ei saada inimesi rahutusse Egiptusesse juba ammu. Novatours peatas Egiptuse-reiside müügi 13. märtsini ning Tez Tour 12. märtsini. Juba ostetud reiside asemel pakutakse asendust – näiteks sõitu Tenerifele, Türki, Kreetale, Rhodosele ja Bulgaariasse.

Kes tahab reisiraha tagasi saada, sel tuleb esitada kirjalik avaldus reisi müünud reisibüroosse, kust see saadetakse edasi reisikorraldajale. Nõude menetlemise aeg on 30 päeva.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles