Suits ja sõõrik hommikuks: loe edukate inimeste kummalistest toitumisharjumustest

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Ka edukad ja tuntud inimesed annavad vahel kiusatusele järele ning patustavad  rämpstoiduga. Lisaks võib neil leiduda kummalisi toitumisharjumusi.

FoodBeast pani kokku mõnede tuntud inimeste veidrad toitumusharjumused ja eelistused.

Winston Churchill oli suur hommikusöögi austaja ning päeva alguseks tarbis ta kaks suurt taldrikutäit toitu. Seal leidus nii mune, röstsaia moosi ja võiga, kohvi, piima ja külmi lihalõike. Teine taldrik sisaldas vaid greipi, mille ta loputas alla apelsinimahlaga.

Barack Obama nimetas kooliealisena oma lemmiktoiduks brokoli, kuid täna naudib ta hommikuti ka maapähkli-šokolaadi valgubatooni ning oma abikaasa tehtud krevetipastat. Teismelisena töötas ta Baskin-Robbinsi jäätisekohvikus ning sellest saati ei salli jäätist silmaotsastki.

Donald Trump. Trumpi toitumine sarnaneb teismelise poisi omale – suure osa sellest moodustab kiirtoitu. Ta einestab regulaarselt pitsarestoranides ning sealjuures jätab pitsaääre söömata. Ta on oma lemmiktoitudena nimetanud ka pikkpoisi, karbonaadi ning kirsi-vaniljejäätise.

Albert Einstein. Praemuna ja seened moodustasid põhiosa tema toitumisest ning magustoiduna eelistas ta maasikaid. Korra aga jäi ta oma autojuhile vahele rohutirtsu süües ning nautis ka selleripunši joomist.

Novak Djokovic. Tenniselegend jälgib karmi dieeti, vältides gluteeni, piimatooteid, kofeiini ning rafineeritud suhkruid. Küll aga jäi ta inimestele meelde pärast Wimbledoni võitu peoga muru süües.

Hillary Clinton. Tema eelistab tulist toitu ning tarbib igapäevaselt jalapeno-pipart, kuna see ergutab immuunsüsteemi.

Patricia Highsmith. Mitmete psühholoogiliste põnevusjuttude autor alustas oma hommikuid suitsu, kohvi ja sõõrikuga. Päeva jooksul tarbis ta aga peekonit, praetud mune ning müslit.

Karl Lagerfeld. Moedisainer on tunnistanud, et ta ei tarbi üldse kuumi jooke, kuid see-eest joob päevas kuni kümme purki Coca-Colat või Pepsit. Ta alustab päeva kahe valgujoogi ning küpsetatud õuntega ja jätab lõuna vahele.

Pablo Picasso. Oma elu viimastel aastatel jälgis ta ranget dieeti ning sõi vaid juurvilju, kala, riisipudingut, viinamarju ning jõi peale vett või piima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles