Sigrid Kõiv: nime väärt

Sigrid Kõiv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Kõiv
Sigrid Kõiv Foto: Mihkel Maripuu

Reisifirma Goadventure (tõlkes ’mine seiklema’) on oma nime väärt, sest nad on ainsad, kes vaatamata segasele olukorrale Egiptuses pole katkestanud planeeritud reise. Tõsi, sel nädalavahetusel jääb küll uus lennukitäis turiste Egiptusesse viimata, kuid juba nädala pärast on firma valmis uue seltskonna päikesejanuseid lennukile pakkima.


Et reisikorraldajal riskivalmidust jätkub, siis ei peaks ta piirduma vaid Egiptusega. Põnevaid sihtkohti närvikõdi sisaldavateks reisipakettideks on maailma veel.

Olukord maailmas pakub erinevaid võimalusi:  romantiline kruiis piki Somaalia rannikut, rännak Helmandi jõe orgu, retk Talibani radadel (Afganistani-Pakistani piiri hõimualad), Ciudad Juarez Mehhikos (sobiv meelelahutusreis klubinoortele), ringreisid Eritreas ja Darfuris.

Ja loomulikult Põhja-Kaukaasia – metsik Tšetšeenia ootab avastamist, Inguššia kutsub! Bagdadi külastamist võiks juba pakkuda perereisina.

Ja kõigis neis paigus on praegu soe (v.a Põhja-Kaukaasia) ning mis peamine – väga odav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles