Suure peolaua murest päästab mugavusteenus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ise singirulle valmistades tuleb kilohinnaks ligi seitse eurot, kuid hakkama võib saada ka odavamalt.
Ise singirulle valmistades tuleb kilohinnaks ligi seitse eurot, kuid hakkama võib saada ka odavamalt. Foto: Erakogu

Kuigi ise peolauale toitude valmistamine on nii mõnegi usina perenaise unistus, ei pruugi praeguse kiire elutempo juures igaühel nii põhjalike ettevalmistuste tegemiseks aega jaguda. Ka kõige lihtsamate asjade valmistamine suurele seltskonnale nõuab aega ja alati ei pruugi ise tegemine tulla odavam kui supermarketist tellitud valmistoode.

Piret Lindmaa valmistas kodus ise prooviks singirulle ning umbes poole kilo singirullide valmistamiseks läks vaja 70 grammi hapukoort, 85 grammi majoneesi, 190 grammi kanasinki, 150 grammi riivjuustu ja kaheksa grammi küüslauku.

«Tegelikult on võimalik veel odavamalt teha, kui riivid ise juustu ja lased poes odavama singi viilutada. Mina tegin riivitud juustust ja kanasingist ning kokku tuleb kilohind umbes seitse eurot, kuid tegemise aega ei ole siia sisse arvutatud,» rääkis ta. Kokku tuli sellest kogusest 16 pontsakat singirulli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles