Kalkunivrapi sisemus üllatas ostjat

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohviku esindaja sõnul sisaldab wrap toorsuitsu vinnutatud kalkunifileed ning peabki välja nägema selline nagu pildil.
Kohviku esindaja sõnul sisaldab wrap toorsuitsu vinnutatud kalkunifileed ning peabki välja nägema selline nagu pildil. Foto: Lugeja foto

Kalkunivrapi ostnut pani imestama selle täidis, mis sarnanes väga toore lihaga. Kohviku esindaja aga kinnitab, et see on vinnutatud liha, mis sööjale ohtu ei kujuta.

«Külastasin 16.10 pärastlõunal Stockmanni kaubamaja ja ostsin esimesel korrusel asuvast Katharinenthali kohvikust kalkunivrapi, mis oli Hullude Päevade pakkumises ja maksis kolm eurot. Kui kodus seda sööma hakkasin, tundsin võõrast maitset ja veidrat tekstuuri hamba all,» kirjutas toimetuse poole pöördunud lugeja.

Ta kirjeldas, kuidas harutas vrapi lahti ning sai enda sõnutsi huvitava vaatepildi osaliseks. Kalkuniliha tundus justkui toores, mistõttu otsustas ta kindluse mõttes selle minema visata. 

«Kas Hulludel Päevadel oli nii palju tööd ja liha jäi läbi küpsetamata või on tegemist mingi uue lihatöötlemise meetodiga?» küsis ostja nõutult.

Katharinenthali kohviku juhatuse liige Piret Kulo kinnitas, et tegu on toorsuitsu vinnutatud kalkunifileega, mis termiliselt töödeldud ning ohtu seda süües kindlasti pole. Toode peabki tema sõnul välja nägema selline nagu pildilt näha.

Vrapi pakendil on see-eest kirjas, et toode sisaldab kalkunisinki, mis võis samuti ostjas segadust tekitada, kuna vrapis sisalduv vinnutatud liha meenutab väliselt tõepoolest toorest.

Kulo lubas, et pakendil oleval kleebisel muudetakse kirja. «Iseenesest on tegu hõrgu tootega, mis eristub tavapärasest vrappidesse lisatavatest toorainetest oma kvaliteedi ja maitseomaduste poolest, aga eks kliente ole erinevaid – kes millega on harjunud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles