Goadventure saadab nädalavahetusel Egiptusesse 368 puhkajat

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egiptus enne rahutusi.
Egiptus enne rahutusi. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Goandventure saadab eeloleval nädalavahetusele Sharm el-Sheikhi ja Hurghadasse puhkama kokku kaks lennukitäit ehk 368 turisti – nagu oli see tavaks enne rahutusi.


Küsimusele, kuidas julgeb firma juhtkond lähetada nii suure hulga inimesi maale, kus pole isegi mitte kehtivat põhiseadust, vastas Goadventure tegevjuht Oksana Golovina: «Minu teada põhiseadus seal kehtib ja asjaolu, et sellesse tehakse muudatusi, ei puuduta meie turiste absoluutselt.»

Ta lisas, et korrakaitset on Egiptuses isegi tugevdatud ning juurdepääs püramiidide juurde ja Kairo muuseumisse taas avatud. Ainult Kairo ekskursioone veel ei toimu. «Ootame sealse linnavalitsuse heakskiitu,» sõnas firmajuht.

Golovina ütles, et vanast Euroopast hakati puhkajaid Egiptusesse tooma juba möödunud nädalavahetusel ja mingit ohtu neile seal ei ole.

Laupäevasele Sharmi reisile on praegu lennukis veel 3 vaba kohta ja pühapäevaks Hurghadasse 20 kohta. «Meie reisisaatjad on kaks nädalat sunnitult puhanud ja ootavad pikisilmi, millal jälle kliente teenindada saavad,» lausus Golovina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles