Tere piimapulber võitis Venemaal kuldmedali

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Kruuda.
Oliver Kruuda. Foto: Toomas Huik

Möödunud nädala lõpul Moskvas toimunud Venemaa toidumessil võitis kümnete Euroopast ja Venemaalt pärit konkurentide ees kuldmedali ASi Tere piimapulber.


Tere juhatuse esimehe Oliver Kruuda sõnul on tegemist tõsise tunnustusega kogu Eesti piimandussektorile. «Venemaa turu nõudlus on lubanud meil maksta Eesti piimatootjatele väärikamat tasu ja see tagasiside on veelkordne tunnustus meie toodete kvaliteedile ja töötajate pühendumisele,» sõnas Kruuda.

Ekspordi osakaal Tere toodangust ületab parimatel kuudel enam kui poole ettevõtte müügist. Venemaa turu osakaal kogu ekspordis on määrav. Kruuda sõnul müüb Tere Venemaal tooteid nii oma kaubamärgi all kui teeb allhanget suurematele partneritele.

Tere on piirkonna juhtiv piimanduskontsern, mis annab tööd 570 inimesele. Tere tootmisüksused töötavad Tallinnas, Paides, Viljandis ja Põlvas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles