Spaad on koolivaheajaks täis broneeritud

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonia spaa Pärnus.
Estonia spaa Pärnus. Foto: Ants Liigus

Eesti spaad on lähenevaks koolivaheajaks täis broneeritud ja see on kergitanud ka tubade hindu. Nõudlust suurendab seegi, et lõuna- ja põhjanaabrite laste sügisvaheaeg langeb meiega samale ajale.

Aastavahetuse ja suvehooaja kõrval õitseb äri Eesti spaades laste koolivaheaegadel. Kuna broneeringuid hakati vaheajaks tegema juba ammu, on viimastel reageerijatel juba võrdlemisi raske vabu kohti leida, vahendas ERRi veebiportaal «Aktuaalset kaamerat».

«Selle sügiskoolivaheaja esimesed broneeringud hakkasid tulema juba kooli alguses, septembris. Aga hea on tõdeda, et juba mitu nädalat on suures osas koolivaheaeg välja müüdud. Ka siin kehtib reegel, kes ees, see mees,» ütles Georg Ots Spaa hotelli juhataja Piret Trei.

Kuigi ligi kolmveerand Georg Ots Spaa külastajatest on siseturistid, on koolivaheajaks oodata hulgaliselt külalisi ka Lätist.

Loe täispikka lugu ERRist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles