Piltuudis: Ülemiste keskuse seinast turritasid juhtmed (2)

Maria Joost
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märkaja kirjeldus: «Märgatud Ülemiste Keskuses lahtiseid juhtmeid laste mängunurgas»
Märkaja kirjeldus: «Märgatud Ülemiste Keskuses lahtiseid juhtmeid laste mängunurgas» Foto: Facebook/ Märgatud Tallinnas

Ülemiste klient postitas Märgatud Tallinna Facebooki lehele pildi, kus on näha lahtiseid juhtmeid. Juurde kirjutas ta, et koht on Ülemiste lastenurk.

Ülemiste Keskuse  turundusjuhi Kristina Antšaki sõnul on tegemist pisut eksitava infoga. «Uurisin meie tehnikult, millega oli tegemist,» sõnas naine. Ta lisas, et pildil olevad juhtmed ei olnud mitte lastenurgas, vaid 1. korruse aatriumis Rimi juures mänguautomaadi taga, kuhu Antšaki sõnul sisuliselt puudub külastajatele ligipääs.

«Tegemist oli ajutise olukorraga ning pildil olevad juhtmed on nõrkvoolu juhtmed, mis ei kujuta kellelegi ohtu,» kommenteeris ta, kuid lisas kiirelt, et see ei ole Ülemistes tavaolukord, et juhtmed on selliselt seinast väljas. «Saame aru, et see võib lapsevanemad ärevaks muuta ja külastaja ei peagi vahet tegema, kas tegemist on nõrkvoolu või tavaliste elektrijuhtmetega.»

«Igal juhul täname tähelepanelikku külastajat, kes selle foto tegi ja postitas. Olukord sai kiirelt lahendatud, juhtmed on tagasi seal, kus nad olema peavad ja kõik korras,» sõnas Antšak.

Loe täpsemalt Märgatud Tallinnas Facebooki lehelt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles