Kohtla-Järvel kukkus VKG elektritööline 29 meetri kõrguselt alla

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei- ja piirivalveameti ida prefektuuri teatel juhtus eile Kohtla-Järvel tööõnnetus, mil Viru Keemia Grupi elektritööline kukkus alla 29 meetri kõrguselt valgustusposti otsast.
 

Ida prefektuuri andmeil teatati 26. oktoobril, et Kohtla-Järvel Järveküla teel juhtus tööõnnetus, kus elektritööline kukkus tööülesannete täitmisel 29 meetri kõrguselt alla.

Viru Keemia Grupi suhtekorraldusjuhi Irina Bojenko kinnitusel oli tegu 1989. aastal sündinud VKG töötajaga. Õnnetus juhtus kella 14.30 paiku VKG Energia territooriumil, mil töötaja teostas plaanilisi hooldustöid.

Õnnetuse järgselt kutsuti kiirabi ning kiirabi saabudes oli mees teadvusel. Praegu viibib ta Ida-Viru keskhaiglas intensiivraviosakonnas.

Tööinspektsiooni teabeosakonna juhataja Kristel Plangi sõnul on neile teade tööõnnetusest laekunud ning hetkel ootab tööinspektsioon arsti teatist, et asja lähemalt uurida.

Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramist, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud inimesele raske tervisekahjustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles