Kinnikeeratud küttekraanid: ema kolmeaastaste kaksikutega peab elama külmas majas

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orus on kütteperiood alanud külmalt.
Orus on kütteperiood alanud külmalt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Küttehooaja algusest pole veel kuu aegagi möödas, kuid juba on Kohtla-Järve Oru linnaosa elumajad kütteprobleemidega kimpus. Praegu on Orul külmas viis 12 korteriga maja.

Kesktänava 14. majas elav Anna rääkis Põhjarannikule, et küte lülitati neil välja möödunud teisipäeval profülaktiliste tööde tõttu − igatahes nii oli kirjas maja külge pandud teates, kirjutas Põhjarannik.

«Ootame iga päev, et küte taas sisse lülitataks. Seda lubati teha möödunud reedel, kuid kütet pole endiselt, korteris on külm, ehkki meil on soojustusega põrandad. Mul on kolmeaastased kaksikud ning ma kardan nende tervise pärast,» ütles ta. «Torustik on üles kaevatud ning pole teada, millal meile sooja antakse. Kas see on siis normaalne, et ennetustöid tehakse küttehooajal, aga mitte suvel?»

Kohtla-Järve väikelinnaosade − Oru, Sompa ja Kukruse soojusvarustusega tegeleva munitsipaalettevõtte OSK Grupp juht Leonid Hokkonen kinnitas, et suvel tehti torustikus ära kõik küttehooajaks valmistumiseks vajalikud tööd. Ning hooaeg algaski normaalselt − kõik majad said sooja −, siis aga avastati torustikus arvukalt lekkeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles