Mida arvad ideest, et riik saadab passi kulleriga koju kätte? (2)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne tunni pärast saab esitada taotluse Uus-Meremaa tööviisa jaoks.
Mõne tunni pärast saab esitada taotluse Uus-Meremaa tööviisa jaoks. Foto: Eero Vabamägi

Politsei-ja piirivalveamet otsib võimalust, kuidas teha isikut tõendavate dokumentide taotlemine võimalikult lihtsaks ja mugavaks.

Politsei-ja piirivalveameti Facebooki lehel seisab: «Otsime pidevalt võimalusi, kuidas isikut tõendavate dokumentide taotlemist võimalikult lihtsaks ja mugavaks teha.

Praegu oleme ette valmistamas lahendust, et dokumendi kättesaamiseks ei pea enam ise teenindusse tulema, vaid selle saab tellida kulleriga soovitud kohta. Loodame selle projekti käivitada järgmise aasta lõpus.

Tahame küsida selle kohta ka Sinu arvamust. Kas Sina kasutaksid võimalust tellida oma isikut tõendav dokument kohale kulleriga või postkontorisse?

Avalda siin kommenteerides enda arvamust ja jaga meie postitust. Kõigi vahel, kes seda teevad, loosime nädala pärast välja kaks politsei- ja piirivalveorkestri CD-plaati.»

Arvamust saab avaldada politsei-ja piirivalveameti Facebooki postituse kommentaariumis.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles