Bussi- ja veokijuhid pole rahul TS Laevade broneerimissüsteemiga

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Ionas.
Parvlaev Ionas. Foto: Mattias Tammet/Õhtuleht

Ettevõtjad tõid eile TS Laevade juhi Kaido Padariga kohtumisel välja, et turismibussidele või tellitud bussidele on pileti broneerimine praamile veebi kaudu probleem, sest süsteemis pole näha bussikohtade arvu, vaid ainult sõiduautode vabade kohtade arv.

Väide, et tulge sadamasse ja saate peale, ei ole ettevõtjatele garantii, kirjutas Meie Maa. Nad tahavad olla kindlad, et nende buss või ka veok kindlasti konkreetsele praamile jõuaks.

«Kas oleks võimalik arvutada liinimeetrite, mitte kohtade järgi? Buss või sõiduauto kuni seitse meetrit, kuni 12 m ja üle selle,» pakkus Grand Rose Spa müügijuht Mario Sau. Praegu ei tööta ka kõrgusemõõdikud, mis aitaksid sadamates lahendada, millisesse ritta võib sõiduk sõita.

«Me ei pea ootama sada aastat, probleemiga oli aega aasta või kaks tegeleda. Asi peaks olema juba praegu lahendatud. Saarlased ei ole sundinud teid seda tegema,» lausus Kalla Mööbli juht Robert Pajusaar. Ta tegi ettepaneku, et nende autode puhul, mis on piletimüügisüsteemis sees, arvestataks liinimeetriga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles