Tehniline tõrge ei võimaldanud TS Laevadel arveid saata

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veokitel oli raskusi parvlaevale saamisega.
Veokitel oli raskusi parvlaevale saamisega. Foto: Elmo Riig / Sakala

TS Laevad ei saanud tehniliste tõrgete pärast klientidele lubatud tähtajaks arveid välja saata, mistõttu tekkis olukord, et praami üleveoks ettenähtud limiidi ületanud Saaremaa transpordifirma sõidukid oleksid äärepealt Virtsu sadamasse seisma jäänud.

Transpordiettevõttel Meikra Transil on TS Laevadega leping sõlmitud, kirjutas Meie Maa. «Arve pidi meile tulema eelmise kuu sõitude eest 7. novembriks, aga ei ole siiani laekunud. Infoliinile helistades ja meile saates ma targemaks ei saanud,» kurtis Meikra Trans OÜ juhataja Aivar Meitern. Esmaspäeval suundusid Meikra Trans kolm autot mandrile. Neist viimase juht oli sunnitud sadama kassast ise pileti ostma.

«Neil pidi mingi rike olema, mispärast ei saa arvet väljastada. Meie aga ei saa maksta, sest pole arvet. Vanasti, kui raha sai kaardil otsa, tegid ülekande, poole tunniga oli raha olemas ja autod sõitsid,» meenutas Meitern.

Eile õhtul tekkis oht, et kaks Meikra Transi veokit jäävad Virtsu ega pääse enam praami peale, sest ettevõtte rahaline lepingujärgne limiit TS Laevadega sai praamisõitudeks läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles