Viasati kliendid nägid ETV kanalilt vaid hääletuid multikaid (2)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimehe lugeja

Need Viasati kliendid, kes lootsid täna hommikul vaadata ETV kanalilt saadet «Hommik Anuga», ei saanudki seda teha, sest ekraanil hakkasid järsku jooksma hääletud multifilmid. Probleem lahenes alles kella 14.20 paiku päeval.

Postimehe lugeja teatel oli saade kestnud umbes kümme minutit, kui ekraanil hakkasid jooksma erinevad multifilmid, nende seas «Angry Birds», «Põrsas Peppa», «Vedur Toomas». Seejuures heli neil ei olnud. Kanalil, kust multikad sel ajal päriselt tulema pidid, puudus aga pilt - oli ainult heli. Muude kanalitega probleeme ei olnud.

Viasati kliendiinfo automaatvastaja teatas, et seoses tehnilise rikkega esineb häireid kanalite edastamisel. «Rikke kõrvaldamisega tegeletakse. Palume vabandust ebamugavuste pärast,» lisati teates.

Postimehega võttis ühendust mitu murelikku televaatajat. «Viasat võtab igal kuul rohkem kui 11 eurot, kuid teenus ise on sageli ebakvaliteetne,» ütles Viasati klient Malle. «Tuleb vist operaatorit vahetada, kuid kust võtab pensionär selleks raha? Viasati kontaktide kaudu ei saa ühendust, meilid tulevad tagasi,» muretses ta, lisades, et Viasat peab kahju hüvitama ja seda mitmekordselt.

Viasat: loodame probleemi kiiresti lahendada

Viasati pressiesindaja Karin Laurima kinnitas kella 13.40 paiku Postimehele, et täna hommikul oli Viasati klientide jaoks nii ETV kui lastekanali Kidzone telepilt tehnilistel põhjustel häiritud.

«Hetkel saame öelda, et oleme alates tehnilise viperuse tekkest üritanud omalt poolt teha kõik, et telepilt võimalikult kiiresti taastada ning praeguseks on Kidzone'i pildiedastusega kõik korras,» ütles Laurima. «Vabandame omalt poolt kõikide oma klientide ees, et selline asi juhtus ja loodame probleemi võimalikult kiiresti lahendada.»

ETV pealt tulid siis endiselt multikad. Probleem lahenes kella 14.20 paiku.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles