Maxima: tehiskuuskede müük on mullusega võrreldes kolmekordistunud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult paremale seisavad üksteise kõrval kaukaasia nulg, tehiskuusk ja ehe Eesti kuusk.
Vasakult paremale seisavad üksteise kõrval kaukaasia nulg, tehiskuusk ja ehe Eesti kuusk. Foto: Liis Treimann

Jaekett Maxima prognoosib, et aastalõpu pühad toovad mullusega võrreldes mõõdukat tarbimiskasvu – seejuures on aga tehiskuuski müüdud kolm korda rohkem kui eelmisel aastal sama ajaga.

«Tänaseks on Eesti elanikud ostnud mitmesuguseid jõulukaunistusi keskmiselt 43 protsendi võrra rohkem kui mullu,» ütles Maxima Eesti ostudirektor Kristina Mustonen pressiteate vahendusel.

«Eriti populaarsed on sel hooajal tehiskuused, mida on ostetud juba kolm korda rohkem kui aasta tagasi. Kõige nõutumaks toidukaubaks on siiani olnud advendikalendrid,» märkis ta.

Kuna tänavu langevad kõik pühad nädalavahetusele, soovitab Mustonen planeerida kõik ostud pühade-eelsele ajale.

«Kuna kogemus näitab, et ostude tippaeg on siiski pühade ajal, valmistume me kaubandusaasta kõige kiiremaks ajaks väga põhjalikult. Näiteks ootavad meie tavapärased poed ja e-Maxima tasustavale tööle vähemalt 16-aastaseid koolinoori jõuluabilisteks,» ütles Mustonen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles