Veider juhtum Lätis: politsei tabas mandariinikasvataja (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kõvasti vaeva näha, siis saab ka korrusmajas oma kasvatatud mandariini süüa.
Kui kõvasti vaeva näha, siis saab ka korrusmajas oma kasvatatud mandariini süüa. Foto: SCANPIX

Valvsad kodanikud andsid eelmisel nädalal Läti politseile teada ühes korteris asuvast kasvuhoonest, kohapeal selgus, et tegu oli mandariinikasvatajaga.

Läti politsei sai teate, et ühe Riia korrusmaja aknast paistab kasvuhoone, kirjutab TVnet. Politseid informeerinud inimesed kahtlustasid, et seal võidakse kasvatada kanepit.

Sündmuskohale läinud politseinikke võttis vastu kahe lapsega kodus olnud naine, kes enda sõnul huvitub eksootiliste viljade kasvatamisest. Nii näiteks sirgus korteri kasvuhoones mandariinipuu, mille mõned viljad olid juba küpsed. Perenaise sõnul püüab ta korteris kasvatada ka arbuusi.

Midagi ebaseaduslikku korterist ei leitud. Perenaine politseinike peale pahaseks ei saanud ning kinnitas, et teab nüüd – korravalvurid töötavad just nii nagu vaja ja ta tunneb end märksa turvalisemalt.

Pilte korteri kasvuhoonest näeb siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles