Miljonär soovitab: kolm edukuse võtit, mille peale igaüks ei tule

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukas ärimees.
Edukas ärimees. Foto: SCANPIX

Kes oskaks anda veel paremat nõu, kuidas saada miljonäriks, kui mitte need inimesed, kes ise end nullist üles on töötanud. Ameeriklane David Bach on üks nendest.

Tema sõnul ei taipa inimesed siiani, et igalt dollarilt tuleks säästa kasvõi üks sent, kirjutas Business Insider. Keskmine ameeriklane, kes üldse üritab raha kõrvale panna, säästab oma sissetulekult kolm protsenti. Pigem keskendutakse kulutamisele ja teenimisele, aga mitte säästmisele. Seega õpi säästma rohkem, kui sa seda praegu teed.

Teine asi, mille peaks endale selgeks tegema on pensionisüsteem. Selleks, et ka pärast igapäevast tööd hästi elada, kui vanus seal maal tuleb mõelda ka tulevikule. Millised fondid ja sambad – katsu sellest aru saada, milline variant on tasuvaim.

Kolmandaks arvavad inimesed, et raamatut lugedes saab targaks ja teab alati, mida teha ning nii tehakse ainult õigeid käike. Kui oled terve elu üritanud säästa vaid ühtemoodi ning see ei ole toonud soovitud tulemust, siis tuleks proovida mingit uut variant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles