Millal on parim aeg minna jõulukinke ostma?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäev on parim kosmeetika ostmiseks, teisipäev jällegi raamatute.
Esmaspäev on parim kosmeetika ostmiseks, teisipäev jällegi raamatute. Foto: Partnermedia/Scanpix

Kui loodad oma jõulukingid kiirelt ja stressivabalt osta, siis tuleks poeskäik plaani võtta.

Foursquare poolt tehtud uurimus leidis, et inimesed ostavad asju eri päevadel, vahendab nbcnews.com.

See tähendab, et mõned päevad on populaarsemad ehete ostmiseks, teised jällegi kosmeetika jaoks. Selleks, et mitte jõulukinkide ostmiseks mõeldud aega vaid järjekorras seismisele raisata, on hea teada, millistel päevadel ostavad inimesed mingeid tooteid.

Loomulikult on kaubamajad nädalavahetusiti rohkem täis kui nädala sees, kuid Foursquare kasutas 2015. aasta novembri- ja detsembrikuud, et välja selgitada, millal on kõige vähem inimesi poes.

Esmaspäev, neljapäev ja reede on madala liiklusega päevad

  • Esmaspäeva keskpäeva paiku on kõige parem osta kosmeetikat. Samas õhtupoole tasub minna ostma riideid, ehteid, komme ja alkoholi.
  • Teisipäev on kõige vaiksem päev raamatukauplustes, ka ehitus- ja alkoholipoodides pole väga suurt rahvahulka sel päeval.
  • Reedesel päeval tasub külastada jaemüüjaid ja õhtul mänguasjapoode. Samuti tasuks teha oma nädalane toiduost ära just nimelt reedel, sest siis on toidupoodides kõige vähem inimesi.
  • Ka pühapäev võib olla üsna vaikne ostupäev, kui soovid minna mõnda kaubanduskeskusesse või käsitööpoodi. Pühapäeva õhtul saab rahulikult ka elektroonikapoes ringi vaadata.

Foursquare'i toimetaja Sarah Spagnolo sõnul on laupäevane päev kõige halvem valik šopata, sest siis on kõik kohad inimesi täis.

«Oli väga huvitav jälgida, et eri tooteid müüakse mingitel kindlatel päevadel rohkem kui teistel,» sõnas Spagnolo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles