82-aastane taksojuht jäi veoloast ilma

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino

Linnavalitsus otsustas tunnistada kehtetuks FIE-le Manivalde Soom (82) väljastatud taksoveoloa ja sõidukikaardi seoses liiklusseaduse rikkumisega taksoveoteenuse osutamisel.

Linnavalitsuse teatel jõustus 1. novembril Kuressaare politseijaoskonna patrulltalituse poolt Soomile määratud kiirmenetluse otsus seoses liiklusseaduse rikkumisega (s.o kiiruse ületamine lubatust rohkem kui 21–40 km/h), kirjutas Saarte Hääl.

Taksoveoluba ja sõidukikaart tunnistati kehtetuks ühistranspordiseaduse alusel, mille kohaselt on loa ja kaardi väljastajal õigus need kehtetuks tunnistada, kui ühissõidukijuhti on ametialases tegevuses karistatud karistusseadustikus sätestatud väärteo eest ja karistused ei ole karistusregistrist seaduse kohaselt kustutatud.

Taksoveoluba ja sõiduki­kaart väljastati Soomile linnavalitsuse selle aasta 26. jaanuari korralduse alusel kolmeks aastaks.

Alles hiljuti ilmus lugu, kuidas Manivalde Soom on pinnuks silmas teistele taksojuhtidele, sest võtab neilt ebaseaduslikult kliente ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles