Kohvik hipsterikantsis kraanivee eest raha küsida ei julge

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik lubab järgmisest aastast kraaniveet tasuta anda.
Kohvik lubab järgmisest aastast kraaniveet tasuta anda. Foto: Margus Ansu / Postimees

Reval Café hinnapoliitika, kus  Tallinna kesklinnas tuleb kraanivee eest maksta 50 senti ja  Telliskivi loomelinnakus antakse seda tasuta, tekitas kliendis hämmingut.

Tallinna Müürivahe tänava Reval Cafés tuleb klaasitäie kraanivee eest maksta 50 senti. See summa tekitas kliendis hämmingut.  «Kummaline, Telliskivi Revalis on ju tasuta?» - «Telliskivi Reval on veidi eee...teistsugune kohvik!» oli teenindaja vabandust palunud.

«Tõepoolest on teie tähelepanekud õiged. Küll aga ei ole meie puhul olnud küsimus hinnas, vaid oleme väärtustanud meie inimesi, kes on vee serveerimise taga nagu meie teenindajad ja nõudepesijad,» selgitas Reval Café kommunikatsioonijuht Maarja-Triin Krabi.

Krabi sõnul ettevõte tänaseks aru saanud, et tasuta kraanivesi on üks osa kohvikute tulevikust ning nüüd soovitakse ka «kohvikukultuuri arengu ja muutustega samas rütmis käia».

«Seega on meil järgmisel aastal plaanis kõikides kohvikutes kraanivee puhul korrektuurid teha,» ütles Krabi. Detsembri keskel avatavas Tartu Reval Cafés saab kraanivett juba tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles