Tasuta McDonald'si kõhutäie võitnud mees jäi auhinnast ilma (2)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuta kõhutäiest ilma jäämine tegi reklaammängus osalenule tuska.
Tasuta kõhutäiest ilma jäämine tegi reklaammängus osalenule tuska. Foto: Eero Vabamägi

Mitu hamburgerisõpra jäi sel nädalal ilma tasuta kõhutäiest, McDonald'si kinnitusel oli see tehniline viga, kuid burgerist inimesi ilma ei jäeta.

Sel nädalal pakkus McDonald's oma Baltikumi klientidele võimalust osaleda mobiilimängus, kus loositi välja tasuta kotletisaiu, kirjutas portaal Tema.ee.

«Võtsin rõõmuga vastu McDonald'si pakkumise osaleda tasuta hamburgeri loosimises. Esimese kahe päeva jooksul võitsin kaks kupongi, millega lubati 100-protsendilist allahindlust kotletisaiadele Maestro ja Clubhouse,» rääkis portaali poole pöördunud Grigori.  Kuna võidumängu reeglite kohaselt oleks kupongid pidanud kehtima 31. detsembrini, siis ei hakanud mees hamburgerite väljaostmisega kiirustama.

Teisipäeva õhtul aga avastas mees, et  mängureklaam oli maha võetud ja haihtunud olid ka väljavõidetud auhinnad ehk tasuta hamburgerite kupongid. «Tuleb välja, et kliente peteti,» oli mees nördinud.

McDonald's Baltikumi turundusjuht Toomas Verrev tunnistas, et ettevõte on tekkinud olukorrast teadlik. «Vabandame siiralt kõigi ees, kes said meie rakendusemängu tabanud tehnilisest rikkest osa,» ütles Verrev. Ta lisas, et olid sunnitud mängu eemaldama McDonald'si rakendusest seoses ettenägematu tehnilise probleemiga. «Selleks ajaks olid aga paljud mängijad saanud kinnituse oma võidu kohta, mistõttu on neil igati õigus saada neile lubatud tasuta burger,» lubas ta.

Firma palub kõigil, kes rakenduses tasuta burgeri võitsid, võtta ühendust e-posti aadressil info@ee.mcd.com. «Kontrollime rakenduse infot võidu kinnitamiseks ning lepime inimestega kokku, kuidas nad oma auhinna kätte saavad,» lubas Verrev.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles