AirBaltic ootab oma meeskonda senisest rohkem eestlasi

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air Baltic ootab oma meeskonda ka eestlasi.
Air Baltic ootab oma meeskonda ka eestlasi. Foto: INTS KALNINS/REUTERS

AirBalticu kommunikatsiooni asepresidendi Jānis Vanagsi kinnitusel ootab lennufirma oma meeskonda senisest rohkem eestlasi.

«Järgmise viie aasta jooksul lisandub meile airBalticusse 1000 inimest ja me teeme pingutusi, et võtta tööle oma koduturgude parimaid talente - eestlasi, leedulasi ja lätlasi,» ütles Vanags BNS-ile. «Meil on Tallinnas väga tugev positsioon ja meie fookuses on võtta tööle inimesi, kes räägivad eesti keelt,» lisas ta.

«Meie koduturg on Eesti, Läti ja Leedu ja loomulikult anname oma parima, et teenindada neid kolme turgu soodsalt ja efektiivselt,» kinnitas Vanags. Tema sõnul on Amsterdam, kuhu kolmapäeva õhtul tegi oma kõige esimese liinilennu ka airBalticu uus lennuk Bombardier CS300, märgilise tähendusega sihtkoht. «See on esimene lennujaam, millel on airBalticu ühendus nii Tallinna, Riia kui Vilniusega,» sõnas ta. Sihtkohti, kuhu saaks airBalticuga otse nii Tallinnast, Riiast kui Vilniusest, võiks Vanagsi sõnul olla veel.

Vanagsi sõnul on ka Tartu lennujaam paljude teiste seas võimaliku sihtkohana hindamisel. «Kui me näeme, et lennuliin annab oma osa meie kasumisse, siis me lisame selle oma võrku,» rääkis Vanags. «Tartu peab investeerima, et teha ennast atraktiivseks inimestele Londonis, Barcelonas ja igal pool mujal Euroopas, et nad sooviks reisida Tartusse. See võtab umbes kolm kuni viis aastat. Sama probleem on meil ka väiksemate Läti ja Leedu linnadega,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles