Nordica reisijate arv jõudis 400 000 inimeseni

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Julm, Nordica 400 000. reisija
Ivar Julm, Nordica 400 000. reisija Foto: Magnus Heinmets

Lennufirma Nordica tähistas täna hommikul Tallinna Lennujaamas reisijate arvu jõudmist 400 000 inimeseni.

Tähtsündmus langes Tallinn-Amsterdami lennule, juubelinumbriga reisijaks osutus Ivar Julm Eestist, kes siirdus puhkusereisile. Olulist sündmust jagati kohapeal ka teiste reisijatega.

«Lõpetasin just vahetuse Tallinna Päästeteenistuses, kus töötan meeskonna vanemana. Selline üllatus on ikka tõeline üllatus,» rõõmustas uudist lennujaamas kuulnud reisija. Lennufirma Nordica lennukitega on ta lennanud ka varem. Nordicale soovis õnnelik reisija edu 2017. aastaks ja uusi lende. «Nordica on Eesti lennufirma, suurt edu Nordicale!»

Enne lendu oli reisijat lennuväravas isiklikult tervitamas ja head lendu soovimas Tallinn-Amsterdami liinil lendav lennukimeeskond. Lennufirma kinkis tähtsa sündmuse puhul õnnenumbriga reisijale kaks edasi-tagasi lennupiletit Hamburgi, mis on Nordica uus lennusihtkoht alates maikuust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles