Maaletooja vastulause: testija ei osanud hambaharja kasutada

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Foreo Issa hambaharja maaletooja Rainer Eilandi sõnul tuleb enne uue toote kasutuselevõttu alati hoolikalt läbi lugeda kasutusjuhend, kuid tema hinnangul jäi see antud juhul enne testi tegemata.

«Issat kasutatakse samuti nagu tavalist hambaharja. Tõhusaimate hambapesutulemuste saavutamiseks soovitame liigutada seadet hammaste ja igemete välispinnal suurte ringidega. Hammustamis- ja närimispindu harjake horisontaalselt tagasi- ja edasisuunas,» rääkis Vincent Holdingu juht Rainer Eiland.

Ta selgitas, et Foreo Issa hambaharja pea on mõeldud selleks, et puhastada ka igemeid. «Antud testijal jäid igeme ääred punaseks ehk pesemata, kuna testija ei puhastanud igemeid, vaid üritas tabada ainult hamba pinda,» selgitas Eiland. Ta lisas, et tegu on õrna silikooniga, mis ei kahjusta ega ärrita igemeid, vaid on mõeldud igemete masseerimiseks.

«Foreo Issal on 3D-pea, mis tähendab, et see paindub ja nii on võimalik pääseda ka raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse,» kinnitas Eiland.

Ka märkis ta, et katsetaja polnud kursis tootevalikuga ega teadnud, et leidub erineva suuruse ja tugevusega hambaharjaotsikuid ja ka keelepuhastajaid.

Foreo Issa hambaharja proovis aastaid elektrilist hambaharja kasutanud spordireporter Mariel Gregor. Vaata videost, mida ta sellest arvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles