Järgmisel nädalal asendatakse mõned Elroni reisid bussidega

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel nädalal on Elroni sõiduplaanis mõned muudatused.
Järgmisel nädalal on Elroni sõiduplaanis mõned muudatused. Foto: SCANPIX

Seoses Eleringi elektriliinide rekonstrueerimisega teenindab Elron 17.–19. jaanuaril nelja Tallinn-Riisipere liini reisi Vasalemma-Riisipere lõigul asendusbussidega. Muudetud on ka nende reiside väljumisaegasid bussidega teenindataval lõigul.

Töid tehakse elektriraudtee piirkonnas, mistõttu tuleb rongiliiklus sellel lõigul peatada. Kolme päeva jooksul ei sõida rongid Vasalemma-Riisipere lõigul päevasel ajal kella 11-st kella 15-ni ning Elron teenindab reisijaid asendusbussidega.

Tallinn-Vasalemma lõigul on rongide sõiduplaan tavapärane, kuid et asendusbusside teekond on pikem, on muudetud bussidega teenindatavate reiside väljumisaegasid Vasalemma-Riisipere lõigul. Riisiperest alustavate reiside asendusbussid väljuvad algjaamast varem (reis 552 kell 12.54, reis 560 kell 14.30) ning Tallinnast alustavad reisid jõuavad Riisiperre senisest hiljem (reis 529 kell 11.38, reis 551 kell 15.03).

Asendusbusside peatuskohad on märgistatud Elroni värvides tahvlitega. Peatuste asukoht ei ole alati rongipeatuse juures:

  • Vasalemma: raudteejaama esine plats
  • Kibuna: Riisipere-Vasalemma maantee ja Kibuna tee nr 384 ristmik
  • Laitse: bussipeatus «Laitse raudteejaam» Munalaskme-Laitse teel
  • Jaanika: bussipeatus «Jaanika» Ääsmäe-Haapsalu maanteel
  • Riisipere: raudteejaama esine plats

Asendusbussides kehtivad rongipiletid, neid saab osta ka bussist. Jalgrattaga ei ole võimalik asendusbussi siseneda.

Täpne sõiduplaan on leitav Elroni kodulehelt, tasuta rongiinfot saab ka telefonilt 6160245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles