Comarket kõrvaldas Tere tooted müügilt

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere piim.
Tere piim. Foto: Priit Simson

Tere asejuhataja Üle Kivine ütles Comarketi piimalettidel Tere toodete müügilt kõrvaldamisest teavitavaid silte kommenteerides, et selline samm lepingupartneri suhtes on ärimaailmas ennekuulmatu.


Kivine ütles, et juhtkonda tabas täna hommikul, kuuldes, et Comarket on Tere tooted müügilt kõrvaldanud, suur hämming. «See on meie kauaagse koostööpartneri poolt enneolematu käitumine ja igasuguseid normaalseid äritavasid eirav. Siin, väikeses Eestis selliseid räigeid võtteid ei kasutata. See on pigem metsiku lääne tavade moodi,» lausus ta.

Kivise sõnul kahjustab selline käitumine ka tarbija huve, sest inimene peab saama ise valida erinevate kaubamärkide, kvaliteedi ja hinna järgi.

Tere müügiiinimesed püüavad praegu asjas selgust saada. Kuna ettevõte on Comarketi tegevuse tõttu suur kahju saanud, kaalub juhtkond tõsiste sammude astumist selle korvamiseks.

Mingit põhjust selliseks käitumiseks Tere Kivise väitel andnud ei ole. «Suuremad hinnatõusud on jäänud sügisperioodi ja praegu me mingeid teateid uute numbritega kaupmeestele saatnud ei ole. Hindade ülevaatamine erinevate kettide ja kaubagruppide kohta käib jooksvalt,» selgitas ta.

Comarketi piimalettidel ripuvad sildid: Suure hinnatõusu tõttu Tere tooteid enam müüki ei võeta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles