Elron ja Lux Ekspress meelitavad noori kampaaniatega

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Express langetab noorte pileti hinda.
Lux Express langetab noorte pileti hinda. Foto: Laura Oks

Lux Express langetab Tallinna-Tartu liinil kuni 26-aastaste noorte piletite alghinda ja muudab hinnakirja dünaamiliseks.

Täispilet maksab Lux Expressi Tallinna-Tartu liinil 8–12 eurot, kuni 26-aastastele noortele maksavad Lux Expressi piletid 5.20–7.80 eurot.

Lux Expressi sooduspileteid saavad kuni 26-aastased noored osta ka Tallinna-Pärnu ja Tallinna-Narva liinil. Noorte soodushind Tallinna-Pärnu liinil on 4 eurot (täispileti hind 7–9 eurot). Tallinna-Narva, Sillamäe liinil on see 6 eurot (täispileti hind vastavalt 10–13 ja 9–12 eurot) ja Tallinna-Jõhvi, Kohtla-Järve liinil 5 eurot (täispileti hind 8–11 eurot).

Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Mai Vahtriku sõnul on Elronil käimas eeskätt õpilaste vajadustest lähtuv kampaania, mis arvestab koolivaheaja lõppemisega ja võimaldab osta perioodipileti kehtivusega suvevaheajani. «Erihinnaga perioodipilet võimaldab sõita 25% soodsamalt kui kuupiletit kasutades,» kommenteeris Vahtrik.

Simple Expressi kommertsvedude juhi Ott Arumeele sõnul ei plaani nad eraldi suuremat soodustust noortele pakkuda. «Simple Express on bussituru hinnaliider - kõigil meie liinidel algavad piletite hinnad alati ühest eurost ja see soodushind kehtib kõigile reisijatele sõltumata vanusest,» kommenteeris Arumee ja lisas, et nende eesmärk on pakkuda mõistliku hinnaga bussiteenust läbi aasta ja seetõttu hoiavad püsivalt pileti hinda nii madalal kui võimalik.

«Samas otsime loomulikult ka meie viise kuidas oma klientidele veelgi paremaid hindu pakkuda ja sellega seoses suurendame alates homsest kõigil oma liinidel oluliselt ühe-euroste piletite kogust. Tuletame reisijatele meelde, et kõige soodsama pileti tagamiseks tasub oma reis pikemalt ette planeerida ja soetada pilet ettevõtte kodulehelt,» sõnas Arumeel.

Tallinn-Tartu liinil teenindavate ettevõtete seas pakub noortele (alla 26. eluaastat) soodustusi ka Hansabuss ja Taisto bussid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles