Laevaliiklus Eesti ja Rootsi vahel tiheneb

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DFDS.
DFDS. Foto: Egidijus Jankauskas

Seoses kauba- ja reisijateveo mahu suurenemisega Eesti ja Rootsi vahel lisab laevaettevõte DFDS alates 1. veebruarist Paldiski-Kapellskär liinile uusi väljumisi. Olemasolevad väljumised ja saabumised tõstetakse aga varasemaks.

Väljumiste arvu suurendamine on seotud kauba- ja reisijateveo nõudluse kasvuga Paldiski ja Kappelskäri vahel. DFDS näeb kasvupotentsiaali eelkõige Eesti ja Rootsi vahel autoga reisijates ning Skandinaavia maadesse sõitjates. Samas kasvab järjepidevalt ka kaubavedude maht Läänemerel.

Kui seni teenindas DFDS Paldiski-Kapellskäri liini kuue väljumisega nädalas mõlemal suunal, siis veebruarist lisandub mõlemas suunas veel üks väljumine. «Tihedam graafik ning varasemad väljumise ja saabumise ajad on klientide jaoks mugavamad. Omalt poolt soovime aga pakkuda DFDSi äri- ja eraklientidele paremat teenust,» selgitas DFDS-i reisijateveo koordinaator Merje Vari.

Uus lisaväljumine toimub Paldiski sadamast laupäeviti kell 8.30 ning Kapellskärist reedeti kell 22.00.

Uue graafikuga seoses muutuvad vastavalt ka check-in’ide lahtiolekuajad. DFDS annab samuti teada, et seoses ümberkorraldustega Kapellskäri sadamas muutub ka DFDSi check-in’i asukoht. Reisijatele on sadamas välja pandud vastavad viidad. Täpsema ülevaate sõidugraafikust ja check-in’ide lahtiolekuaegadest leiab DFDSi kodulehelt www.dfdsseaways.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles