EAS toetab uue majoneesi väljatöötamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majonees. Foto on illustratiivne.
Majonees. Foto on illustratiivne. Foto: Panther Media/Scanpix

Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) on otsustanud eraldada toitlustusfirmale M.L.Catering OÜ 3520 eurot toetust majoneesikastme väljatöötamiseks.

«Veel midagi täpsemat asja kohta rääkida ei saa, sest katsetused ei ole veel alanud,» ütles M.L.Catering juhatuse liige Raul Treier.

Tema sõnul on üldjoontes plaanis mängida erinevate stabilisaatoritega ja vaadata, mis omadused majoneesil tekivad.

Katsetused võiksid kesta Treieri sõnul maikuuni. Hilisemalt võiks ettevõte tulla turule oma majoneesiga, kuid sinna läheb Treieri hinnangul üle aasta.

EAS otsustas esmaspäeval toetada M.L.Catering OÜ projekti «Majoneesikaste» 3520 euroga projekti 4400-eurosest kogumaksumusest. Toetus tuleb Euroopa regionaalarengufondi (ERDF) innovatsiooniosaku meetmest.

OÜ M.L.Cateringi põhiliseks tegevusalaks on toitlustus- ja peoteeninduse pakkumine. Ettevõtte püsiv tegevuskoht asub Pärnu maantee 102c Tallinnas asuvas büroohoones, kus ettevõtte rendib 330 ruutmeetri suurust kohvikupinda.

Ettevõtte müügitulu oli 2015. aastal 171 698 eurot ja puhaskasum 67 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles