Lugeja küsib: miks maksab minipitsa Selveris hingehinda? (6)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saiakesed. Foto on illustratiivne.
Saiakesed. Foto on illustratiivne. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

«Käisin Selveris ja mõtlesin midagi hamba alla võtta. Leidsin saialetist minipitsa ning selle väiksuse tõttu otsustasin kolm tükki osta. Kui hinda nägin, siis kadus söögiisu kiiresti - kolme minipitsa eest küsiti ligi neli eurot. Meenus, et üle tee on kohalik pitsabaar, kus saab odavaima suure pitsa samuti nelja euroga. Pitsabaaris on aga pitsad tunduvalt maitsvamad, rikkalikumad ja värsked. Seega sooviks Selverilt teada, kuidas nad oma hinnapoliitikat kujundavad? Kust tuleb selline hind saia eest, kus on 20 grammi sinki ja 10 grammi juustu? Nisujahu ju ei maksa midagi. Kas toote omahind jääb siis 20 sendi juurde?» küsis lugeja.

Vastab Selveri ostujuht Jaana Aint.

Sel aastal on pitsade hinda mõjutanud kõige rohkem piimatoodete hinnatõus (ehk juust). Minipitsade puhul on hinda mõjutanud ka ananassi hinnatõus.

Hind kujuneb tooraine ostuhinnast ja tooraine ostuhind sõltub kvaliteedist.

Selveri Pagarite eesmärgiks on pakkuda parima hinna ning kvaliteedisuhtega pagaritooteid. Seega loodame, et järgmisel korral saab klient meie kauplust külastades kaasa vaid positiivseid emotsioone.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles