Vaata, kus saab soodsalt lumelaua ja mäesuuskadega sõita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumelauasõit.
Lumelauasõit. Foto: Sander Ilvest

Lund looduses küll tohututes kogustes ei ole, kuid talvekeskused on avatud ja toodavad seda vajadusel ise. Postimees võrdles, kus saaks nädalavahetusel ilma mäesuuskade või lumalaua komplektita inimene kõige odavamalt talverõõme nautida.

Kel radade hulk oluline pole, kuid hind see eest on, tuleks sammud seada Viljandi poole. Päevapilet täiskasvanule maksab seal kümme eurot, mille eest saab sõidurõõmu nautida kahel rajal. Ühel neist saavad algajad oma esimesed libisemised talviseekstreemspordi suunas teha ja teine on edasijõudnutele. Suuskade või lumelaua komplekti saab rentida 19 euro eest.

Kõige suurem radade arv on Munakas, kus päevapilet maksab 24 eurot ja varustuse saab päevaks rentida 19 euroga.

Mõni aasta avatud kuid juba ülimalt populaarseks saanud Kiviõli Seikluskeskuses küll pilet ja varustuse rent kõige kallim, kuid selle eest saab ekstreemspordinautija sõita Eesti pikimatel nõlvadel, kõige pikem neist ulatub 700 meetrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles