Sõbrapäev toob poodidesse ohtrasti kommivalikut

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südamekujuline kaunistus.
Südamekujuline kaunistus. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

​Järgmisel teisipäeval on sõbrapäev. Ka kommitootjad pole selle päeva eel käed rüpes istunud.

Sõbrapäeva üks kõige populaarsemaid kinke on vaieldamatult šokolaad. Olgu see siis pakitud südamekujulisse kinkekarpi või lihtsalt tavalises pakendis, nii mõnigi üllatab oma sõpra või kaaslast sellel päeval just selle maiustusega.

Valentinipäev pole oluline ainult inimestele, vaid ka ettevõtetele, kes on seks puhuks turule tulnud tavalisest suurema koguse magusaga.

«Sõbrapäev on Fazeri jaoks olnud alati üks olulisematest tähtpäevadest aastas ja loomulikult oleme selleks korralikult valmistunud,» sõnas Fazer Eesti maiustuste kategooriajuht Triin Aasma.

«Lisaks tavatoodetele on meil sõbrapäevaks pakkuda südamekujulised Geisha kommikarbid. Need on tavalisest personaalsemad ja emotsionaalsemad, sest iga karbi kaanele on kirjutatud üks neljast ingliskeelsest sõnumist – «With hugs», «Love ya», «Missed you» ja «With love»,» märkis ta. Fazer paiskab Eestis müügile kaks tonni ehk 9000 südamekujulist kommikarpi.

Kalev toodab saabuvaks sõbrapäevaks üle 47 tonni erikujundusega maiustusi, mida on 38 protsendi võrra enam kui möödunud aastal. Kuigi osa sõbrapäevatoodetest läheb ekspordiks, jääb enamik siiski koduturule. Kalevi valentinipäeva erikollektsioon sisaldab ühtekokku 14 šokolaadi ja kommikarpi.

Viimastel aastatel on populaarsed olnud väikesed 20-grammised sõbrasõnumiga maiused, mis moodustavad Kalevi sõbrapäevatoodangust olulise osa ka tänavu. Sel korral on viie erineva humoorika sõnumiga üllatamas uus noortepärase välimusega šokolaad Nurr.

«Nurr pole just suu peale kukkunud ning ka sõbrapäevaks jagab ta lahkelt oma vahvaid mõtteid, nagu näiteks «Sul on minuga vedanud» või «Õnneks olen sul mina». Pisike šokolaad on sobilik kingitus kõigile väikestele ja suurtele magusasõpradele,» rääkis Kalevi turundusdirektor Anne Tääkre.

Täiesti uus maius Kalevi sõbrapäevavalikus on piimašokolaad kookose ja vaarikaga, kus šokolaadi sisse on puistatud kookoshelbeid ja naturaalseid kuivatatud vaarikatükke.

Lisaks leiab Kalevi sõbrapäeva kollektsioonist palju teisi juba tuttavaid maiustusi nii heale sõbrale, toredale kolleegile, armsale pereliikmele kui ka kõige kallimale.

Sõbrasõnumit kannavad sel korral ka klassikaline 100-grammine piimašokolaad kartongümbrises ja paljude poolt armastatud šokolaadinööbid. Samuti leiab erikollektsioonist tavapärasest suurema, 300-grammise tumeda šokolaadi kirssidega. Kommikarpidest on valikus jäätisemaitselise koorelikööritäidisega šokolaadikompvekid ja kohvitrühvlid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles