Leiutati näo kujule sobiv veiniklaas

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wine Glass Mask
Wine Glass Mask Foto: Kickstarter

Veinijoojad saavad kergendunult hingata, sest on leiutatud veiniklaas, mis laseb inimesel joomise ajal hingata.

Tavalisse veiniklaasi on suhteliselt võimatu nina joomise ajal sisse panna, et lisaks maitsele ka veiniaroome nautida, vahendab The Independent. Selleks, et veininautija saaks aga täieliku elamuse, on tootedisainer James Piatt leiutanud uutmoodi veiniklaasi, mis kannab nime veinimaskiklaas.

Veinimaskiklaas on disainitud sarnaselt gaasimaskiga, mille ülemine osa mahutab klaasi sisse ka nina ja mõlemal pool äärtes on väikesed augud, mille kaudu saab veini joomise ajal hingata.

Wine Glass Mask
Wine Glass Mask Foto: Kickstarter

Sel viisiil on võimalik tunda veinis olevate puuviljade, vürtside, ürtide ja lillede lõhna ja maitset hulga paremini kui tavaliste veiniklaasidega.

«Hingates tunned väga selgelt tunnetatavat aroomi, mis muudab veinijoomise kogemuse hoopis teistsuguseks, kui see varem on olnud,» sõnas Piatt.

Pokaal on valmistatud pressitud klaasist ning mõõtmisel on kasutatud erinevaid nägusid, et saada enam-vähem universaalne kuju. Piatt garanteerib, et pärast veinimaskiklaasist joomist ei ole enam veini joomine sama, mis varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles