Soodne hind tõi spaahotellid madalhooajal puupüsti täis

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spaahotell Rüütli.
Spaahotell Rüütli. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui varasemail aastal on Kuressaare spaahotell Meri talvisel ajal puhkajate vähesuse tõttu isegi ajutiselt suletud olnud, siis tänavu pole selleks põhjust olnud.

Hotell Meri ja ka selle naabri, spaahotelli Rüütli toad on praegu peaaegu sajaprotsendiliselt välja müüdud, kirjutab Saarte Hääl.

Põhjuseks võib pidada hiljuti ülisoodsa hinnaga müüki paisatud puhkusepaketti – tavapäraselt 149 eurot maksev n-ö täispansionipakett kahele läks kampaaniakorras müüki vaid 39 euroga.

«Kuna jaanuar ja veebruar ei ole traditsiooniliselt spaahotellide jaoks Saaremaal just kõige suurema täitumusega kuud, siis otsustasime kampaaniakorras proovida, mis oleks see, mis tooks meile külastajaid ka sellisel mitte väga populaarsel perioodil,» rääkis Saaremaa Spa Hotellide juhataja Alar Tõru.

Tema sõnul selgus seepeale vana tõde, et kui hind on õige, siis leidub nii Eestist kui ka välismaalt alati inimesi, kes on valmis pakutud toodet või teenust ostma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles