Tuludeklaratsiooni esitamine võib täna olla häiritud

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksu- ja Tolliamet võtab ühendust nendega, kelle maksueelarve on lõhki läinud.
Maksu- ja Tolliamet võtab ühendust nendega, kelle maksueelarve on lõhki läinud. Foto: SANDER ILVEST/

Möödunud aasta tulud on deklareerinud üle 420 000 inimese, maksu- ja tolliamet alustas eile tulumaksutagastuse maksmist ning jätkab sellega aktiivselt.

Tänase seisuga on maksu- ja tolliametile tuludeklaratsiooni esitanud juba 427 509 inimest, kellele kuulub tagastamisele 67,9 miljonit eurot ja juurdemaksmisele 5,4 miljonit eurot.

Amet jätkab ka tagastamisotsuste tegemist. Igal tööpäeval tehakse 60 000 tagastusotsust nende deklaratsioonide kohta, millega on juba kõik korras. Kelle deklaratsioonide kohta on vaja esitada veel lisaandmeid, peavad pisut ootama.

Tänase päeva jooksul võib deklaratsioonide esitamine olla ka ajutiselt häiritud, kuna MTA süsteemid vajavad pärast suurt koormust kiiret hooldust. Kui deklaratsiooni esitamisel tekib tõrkeid, siis on soovitatav hiljem või hiljemalt homme uuesti proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles