Kampaania «Kapid korda!» kutsub rõivaid annetama

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Humana kauplus Pärnus.
Humana kauplus Pärnus. Foto: Henn Soodla

Humana kuulutas täna välja annetuskampaania «Kapid korda!». Eelmisel aastal kogunes sarnase kampaania käigus üle 25 tonni rõivaid.

Annetusi võtavad Tallinna, Tartu ja Pärnu Humana poed vastu 14. aprillini ning oodatud on rõivad, jalatsid, mänguasjad, kodutekstiilid ja muu taoline. Humana infojuhi Mari-Helene Kaberi sõnul on neil annetustele vaid kaks peamist nõuet – asjad peavad olema terved ja puhtad.

Eelsorteerimist pole annetajal endal vaja teha, asjad tuleb pakkida kilekotti ning viia Humana poodides olevatesse kogumiskastidesse. Oma panusest tasub teada anda ka müüjale, sest poekett on lubanud kõikidele kampaanias osalenutele anda tasuta kliendikaardi.

Annetustega varustab Humana oma poode Eestis ja Lätis, osa läheb heategevusena Aafrikasse ning osa ümbertöötlemisse. Kuna nii-öelda realiseerimiskanaleid on Humanal palju, julgustas Kaber kampaania ajal ära tooma tõesti kõike, mida lähedal või kaugel võimalik taaskasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles