Elisa võrgu hooldustööd häirivad teenuste kasutamist

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa
Elisa Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

2. märtsi öösel (vastu neljapäeva) viib Elisa oma võrgus läbi hooldustööd, et tõsta mobiilteenuste töökindlust ja luua eeldused uute teenuste kasutuselevõtuks.

Hooldustööde ajal toimivad tavapäraselt välja helistamine, sõnumite saatmine ja mobiilse interneti kasutamine.

Kasutada ei saa Elisa Iseteeninduskeskkonda ning mobiiliklientidel võib tekkida tõrkeid kõnede ning SMS sõnumite vastu võtmisel. Samuti võib häiritud olla kõnede sissetulemine Elisa kontoritelefoni klientidele.

Elisa alustab muudatuse läbiviimisega 1. märtsi õhtul kell 21 ning lõpetab töödega 2. märtsi varahommikul kell kuus. Tööde käigus võtab Elisa kasutusele uuema põlvkonna mobiilvõrgu registrite platvormi.

Klientide tähelepanu juhitakse ka sellele, et numbriliikuvuse teel 2. märtsi öösel Elisa võrku liikunud mobiilinumbrid aktiveeruvad võrgus hiljemalt hommikul kell 6.

Kui pärast hooldustöid esineb veel häireid teenuste kasutamisel, palub Elisa sellest teavitada kõnekeskust telefonil 6 600 600 või e-kirja teel: info@elisa.ee.

Elisa vabandab võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles