Õnnetus eskalaatoril läks poisile maksma varba

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekskavaatori vahele jäänud Crocsi jalanõu.
Ekskavaatori vahele jäänud Crocsi jalanõu. Foto: Facebook / Kuvatõmmis

Noorele inglise poisile lõppes puhkus Dubais kurvalt, kui tema Crocsi jalanõu ekskalaatori vahele jäi ja see poisilt ühe varba eemaldas.

Viieaastane Stanley Wood sõitis hotelli eskalaatoriga alla, kui tema Crocksi jalanõu liikuva trepi vahele jäi, vahendas news.com.au

Poiss toimetati kiiresti haiglasse, kus arstid püüdsid varba taas jala külge õmmelda. Kirurg Dr Mohan Rangaswamy sõnul oli varvas aga kahjuks nii palju kahjustada saanud, et see polnud võimalik. Ta lisas, et poiss peab jääma pikemaks ajaks haiglasse, et paraneda. Haiglasse jääb ka Stanley ema, ülejäänud pere lendab tagasi koju.

Stanley ema on alustanud Facebookis kampaaniat, mis aitaks teistel vanematel näha pehmetes kummist jalanõudes valitsevaid ohte.

«Meie puhkus muutus nii kiiresti õudusunenäoks, et me ei osanud kohe isegi reageerida,» kommenteeris ta. «Arvasime, et need pehmed sandaalid kaitsevad lapse jalgu.»

Joonis selle kohta, kuidas Stanley jalg eskalaatori vahele jäi.
Joonis selle kohta, kuidas Stanley jalg eskalaatori vahele jäi. Foto: gulfnews.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles