Luksusbussi jõud rauges poolel teel

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Expressi buss.
Lux Expressi buss. Foto: Laura Oks

Eile kell 10.40 Kuressaarest väljunud Lux Expressi buss saabus ettenähtud ajal, enne kella 12 Kuivastu sadamasse, kuid sealt enam praami peale edasi ei liikunud.

«Ootasime, kuni praam tuleb, ja tahtsime praami peale minna. Teised autod sõitsid praamile, kuid buss jäi passima. Algul ei saanudki täpselt aru, mis toimub,» rääkis üks Lux Expressi reisija Meie Maale. Tema sõnul oli buss poolenisti rahvast täis.

Kuivastus teatas bussijuht, et buss on rikkis, mille peale kõik reisijad väljusid bussist ning läksid jalgsi praamile. «Üritasime selgusele saada, kas teine buss tuleb meile vastu või mis edasi saab. Üks reisijatest helistas ka Lux Expressi kontorisse. Sealt soovitati järgmine Lux Expressi buss ära oodata,» kirjeldas reisija.

Praamil juhtus olema Saaremaa ettevõtte RN Reisid OÜ tühi buss, mille juht nõustus Lux Expressi bussi reisijate palvele vastu tulema ja nad Tallinna Vana-Pääsküla peatusesse viima. Lux Expressi müügijuhi Sander Lõhmuse sõnul viibis bussis umbes 30 reisijat.

Piletiraha tagasi

Et asendusbussi kasutamine oleks võtnud kauem aega, pakkus Lux Express Lõhmuse kinnitusel reisijatele võimalust kasutada asendustranspordina Kuressaarest kell 12.10 väljunud Sarbussi või kell 13.10 väljuvat Lux Expressi.

Kõigile rikkis bussis olnud reisijatele tagastab Lux Express piletiraha 100% ulatuses. Bussifirma klienditeenindus võtab kõigiga, kes sisestasid pileti ostu ajal kas enda e-maili või kontakttelefoni, ise ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles