Lugejad soovitavad: parimad lisandid pannkookide kõrvale

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pannkoogid marjadega.
Pannkoogid marjadega. Foto: SCANPIX

Vanaema tehtud maasikamoosid pole ilmselt kellelegi võõrad, kuid uudishimulikumad on proovinud ka teisi määrdeid ning avastanud nende seast oma lemmikuid.

Postimehe üleskutsele teada anda parimatest pannkoogi kõrvale sobivatest toodetest, tuli nii soolaseid kui ka magusaid vastuseid.

«Meega, moosiga, suhkruga,» loetles üks lugeja magusaid lisandeid. «Kui tahta soolast ampsu, sobivad paljud asjad, enamasti kodujuust ja sink jms. Sõnaga - igast head kraami võib vahele sokutada.»

Üks lugeja tõi välja, et Iirimaal süüakse sidrunimahla ja suhkruga. «Moosiga ei söö keegi,» kinnitas ta. Ka üks teine lugeja soovitas sidrunit ja suhkrut, kuid lisas juurde, et pannkoogid peavad sel juhul olema õhukesed ja hõrgud. «Vähem jahu, rohkem piima ja muna,» õpetas lugeja.

Lisaks toodi magusatest määretest välja ka kondenspiim toormoosiga, jäätis ja moos kohupiimakreemiga.  Ühe lugeja sõnul saab parimad pannkoogid lisades neile hapukoore ja moosi segu.

Soolastest toodi lisaks juustule ja hapukoorele välja ka hakkliha, sink ja krõbe peekon. «Praed viilu peekonid krõbedaks, pannkoogitainas peale praadima. Naudi tumeda siirupiga!» soovitas lugeja.

Üks lugeja kinnitas, et ka pannkooki võib ka lihtkonserviga süüa. Teine lisas, et tuunikala sobivat samuti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles