Üllatav nipp, kuidas makaronid kiiremini valmivad

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Makaronid.
Makaronid. Foto: SCANPIX

Makaronide valmistamine on imelihtne - vaja läheb ainult potti, vett, õli, soola ja makarone. Kel on vaja neid aga eriti kiiresti valmistada, soovitab toiduajakirjanik Harold McGee ühte lihtsat nippi.

Nimelt soovitab toiduajakirjanik kasutada makaronide keetmiseks mitte potti, vaid hoopis panni, vahendab Huffington Post. McGee sõnul toimib pann sama hästi kui pott, kuid makaronid valmivad lihtsalt hulga kiiremini.

Toimi täpselt samamoodi nagu siis, kui kasutad keetmiseks potti. Tänu panni laiale kujule kuumeneb vesi pannil kiiremini kui potis. Ühtlasi hoiad aega kokku makaronide kurnamiselt.

Kui makaronid on valmis saanud, tõsta nad kurnamislusika või köögitangidega välja. Allesjäänud vett saad kasutada mõne kastme tegemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles