Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Üllatav nipp, kuidas makaronid kiiremini valmivad

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Makaronid. | FOTO: Scanpix

Makaronide valmistamine on imelihtne - vaja läheb ainult potti, vett, õli, soola ja makarone. Kel on vaja neid aga eriti kiiresti valmistada, soovitab toiduajakirjanik Harold McGee ühte lihtsat nippi.

Nimelt soovitab toiduajakirjanik kasutada makaronide keetmiseks mitte potti, vaid hoopis panni, vahendab Huffington Post. McGee sõnul toimib pann sama hästi kui pott, kuid makaronid valmivad lihtsalt hulga kiiremini.

Toimi täpselt samamoodi nagu siis, kui kasutad keetmiseks potti. Tänu panni laiale kujule kuumeneb vesi pannil kiiremini kui potis. Ühtlasi hoiad aega kokku makaronide kurnamiselt.

Kui makaronid on valmis saanud, tõsta nad kurnamislusika või köögitangidega välja. Allesjäänud vett saad kasutada mõne kastme tegemiseks.

Tagasi üles