Miks tasub restoranis alati kõige odavam vein valida?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punane vein.
Punane vein. Foto: SCANPIX

Üsna paljud valivad restoranis veini hinna järgi. Et mitte liiga ihne välja näha, tellitakse mitte kõige odavam vein, vaid sellest hinna poolest järgmine.

Veinieksperdi ja raamatu «Kuidas juua nagu miljonär» autori Mark Oldmani sõnul ei ole restorani kõige odavamal veinil ja hinnaklassis järgneval tegelikult suurt vahet, vahendab NBC news.

Oma raamatus kirjutas ta, et kuna restoranid teavad, et inimene ei osta mitte kõige odavamat veini, vaid sellest hinna poolest järgmist, siis on nende kahe veini erinevus ainult hinnas.

Oldman soovitab restoranis tellida kõige odavam vein, sest sellel on kõige parem hinna ja kvaliteedi suhe. Ühtlasi soovitab mees lisada veini sisse natukene soola, et veini maitset parandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles