TopShopi uus toode on pannud interneti kihama

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TopShopi uued teksapüksid.
TopShopi uued teksapüksid. Foto: Topshop

TopShop tutvustas hiljuti uusi teksapükse nimega Clear Knee Mom Jeans ehk läbipaistva põlvega emapüksid. Twitteris lööb uus toode laineid, aga mitte heas mõttes.

Kuigi teksapüksid on üsna kindel valik riietuses ja neid saab sobitada eri stiilidega, on interneti kasutajate sõnul TopShop saanud hakkama teksade hea maine rikkumisega, vahendab The Independent.

Nimelt nokivad Twitteri kasutajad teksapükste kummalise välimuse üle, kuna teksadel on, nagu nende nimigi ütleb, põlvekoht läbipaistev. TopShopi kodulehel on pükste kirjelduses: «Vaba aeg ei ole kunagi nii stiilne olnud. Puuvillast teksadel on ehtne teksasinine värv. Pükstel on kõrge lõige, kitsenev sääre osa, palju taskuid ja lahe läbipaistev põlve osa. 100 protsenti puuvill. Masinpesu.»

Twitteri kasutajatele pakub teksapükste kummaline välimus aga nalja.

Üks kasutaja kommenteeris, et need on kõige koledamad teksad, mis ta on kunagi näinud. Paljud aga hakkasid ironiseerima teksapükste üle. «Kas keegi saaks mulle palun need teksad osta?» kirjutas üks. Teine kirjutas: «Ma ei lähe enam kunagi vanade teksade juurde tagasi.»

TopShopi uued teksapüksid. / TopShop
TopShopi uued teksapüksid. / TopShop Foto: Topshop
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles