Video: iPhone 6 Plusi aku plahvatab omaniku käes

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plahvatanud iPhone 6 telefon.
Plahvatanud iPhone 6 telefon. Foto: ViralHog/DailyMail

Kui mullu kippusid plahvatama Samsungi telefonide akud, siis nüüd on järg jõudnud iPhone 6 Plus telefoni kätte.

Esmaspäeval juhtus Austraalias Queenslandis õnnetus, mil mees tahtis viia oma iPhone 6 Plus telefoni parandusse, ent kui ta oli juba sinna jõudnud, plahvatas telefon tema käes, kirjutab Daily Mail.

Mees pöördus telefoniparandusse, sest tal oli probleeme mõranenud ekraani ja aku laadimisega. Turvakaamera salvestiselt ilmneb, et ta hakkab seda teenindajale ulatama, ent telefon plahvatab tema käes ning hakkab suitsema, mille peale asub teenindaja seda tulekustutiga kustutama. Ruumidest evakueeriti inimesed ning pood tuli sulgeda, kuna see oli suitsu täis.

Iphone'i aku oli aga täielikult söestunud. Siiski oli võimalik aru saada, et aku oli paisunud ega mahtunud enam telefonikorpusesse ära. Poe esindaja kinnitusel ei käidelnud klient seda poes kuidagi ebatavaliselt. Apple ei ole veel juhtunut kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles