Restoranikülastaja leidis toidu seest hambad (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taco seest leitud hambaid meenutav tükk.
Taco seest leitud hambaid meenutav tükk. Foto: Kuvatõmmis aol.com

Sotsiaalmeedias levib pilt Ameerikas, Texase osariigis Mehhiko toidu restorani külastanud kliendi toidust. Eriline on pilt seetõttu, et toidus näivad olevat hambad, vahendab uudisteportaal aol.com

Facebooki kasutaja Courtney Aguilar postitas pildi sotsiaalmeediasse pärast seda, kui oli oma barbacoa taco vahelt leidnud kummalise objekti, mis meenutas hambaid.

«See hetk, kui tellid barbacoa taco'd aga saad hambad hoopis,» kirjutas Aguilar pildi juurde. Ei läinud kaua aega, kui pilt hakkas üle sotsiaalmeedia levima.

Restoran vastas oma Facebooki lehel: «El Rinco (restoran–toim) on teadlik olukorrast. Barbacoa on üks väheseid koostisosi, mis me ostame valmistoiduna sisse veterinaarameti kinnitatud tootjalt. Enam me sealt ei osta.»

«Barbacoa on liha, mis on valmistatud enamasti lehma peast või põskedest,» seisis nende postituses.

See pilt on aga Facebooki kasutajad kihama ajanud. «See on rõve. Kuidas saab sellist asja taco valmistamisel mitte märgata?» küsis üks kasutaja. Osa kasutajaid astus restorani kaitseks välja, nad leidsid, et hambad näevad välja nagu veise huulte juures olev liha.

Restoran ise on teada andnud, et nad on alustanud tegevust, et midagi sellist enam ei korduks.

«Restoran on otsustanud lõpetada barbacoa müümise, kuni saame uue tootja,» seisis nende postituses. «Me palume oma kliendilt vabandust ja tänada neid kliente, kes on aidanud meil üle 26 aasta tegutseda.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles