British Airways alustab homsest otselendudega Tallinna ja Londoni vahel (1)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British Airwayas
British Airwayas Foto: Steve Parsons/PA Wire/PA Images/Scanpix

Suubritannia riiklik lennukompanii British Airways alustab homsest otselendudega Tallinna ja Londoni vahel, esialgu sügiseni planeeritud lennugraafiku kohaselt toimuvad lennud kaks korda nädalas teisipäeviti ning laupäeviti.

British Airwaysi Põhjamaade ja Baltimaade võtmekliendihalduri Satu Kalajaineni sõnul on British Airwaysil väga hea meel uue lennuliini avamise üle. «Oleme veendunud, et uue liini võtavad omaks nii tallinlased kui ka siin elavad välismaalased, sest nüüdsest avaneb võimalus lennata otse Heathrow' lennujaama ning sealt edasi 209 sihtkohta üle maailma,» märkis Kalajainen. «Eesti paistab Suurbritannias silma oma särava restoranimelu ning ainulaadse kultuuri ja looduse koosluse poolest, seetõttu usume, et ka paljud Suurbritannia turistid leiavad tee Tallinnasse nautima teistsugust linnaseiklust,» lisas Kalajainen.

Edasi-tagasi lennupiletite hinnad Tallinna-Londoni marsruudil algavad 130 eurost inimese kohta. Lennud toimuvad suveperioodil kaks korda nädalas. Teisipäeviti väljub lend Londonist kell 8 hommikul ja Tallinnast kell 13.55, laupäeviti väljub lend Londonist kell 15.45 ja Tallinnast kell 21.35. Heathrow lennujaam asub Londoni kesklinnast metroosõidu kaugusel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles