Valitud Facebooki kasutajad saavad näha uut funktsiooni

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Explore nupp Facebookis.
Explore nupp Facebookis. Foto: Facebook/news.com.au

Tuhandetele Facebooki kasutajatele on hiljuti ekraanile ilmunud raketikujuline nupp, mille otstarve jääb esialgu paljudele segaseks.

Kui sul on Facebookis teadete nupu kõrval raketikujuline ikoon, oled üks õnnelikest väljavalitutest, kirjutab news.com.au. Nimelt testib Facebook uut uudistevoogu, mida saab avastada Explore (avasta) nupu abil.

See sarnaneb pisut praegusele Instagrami uudisvoole, kus saab vaheldumisi vaadata enda poolt jälgitavaid inimesi ning ühtlasi kiigata ka pilte, mida Instagram ise kasutajale ette pakub lähtuvalt tema ja ta sõprade huvidest. Ka Facebooki uus funktsioon lähtub inimese isiklikest huvidest ja eelistustest ning asjadest, mida on tema sõbrad vaadanud või jaganud.

Facebooki juhtkond pole kinnitanud, millal muutub Explore funktsioon kättesaadavaks kõigile kasutajatele. Praeguse seisuga aga tundub, et see on ilmunud vaid iPhone omanike Facebooki kontodele ning sotsiaalmeedia postituste põhjal tekitab see inimestes pigem küsimusi, mitte elevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles